Kokeilin nyt ensimmäistä kertaa kotona piparkakkukurssilla (kts. erillinen päivitys) oppimani Royal Icing-kuorrutteen tekoa. Hetki ei ollut paras mahdollinen, sillä minulla ei ollut kovin paljoa aikaa, ja lopputuloskin olisi voinut kyllä olla parempi. No, tulipahan kokeiltua ja ensi kerralla tiedän taas enemmän. Reunakuorrutteesta tuli hieman liian jäykkää, jonka vuoksi jouduin tekemään reunoista melko paksuja. Täytekuorrute olisi myös saanut ollut ohuempaa, mutta onneksi se kuitenkin lopulta asettui ihan kivasti piparkakkujen päälle.
Suklaaunelmia ja muita herkkuja on oma pieni keittiöpäiväkirjani ja reseptikokoelmani, josta toivottavasti on iloa muillekin. Blogista löytyy niin makeita kuin suolaisiakin ohjeita. Mukana on sekä yksinkertaisia reseptejä kiireiseen arkeen että monivaiheisempia herkkuja juhlavampiin hetkiin. Taidoiltani olen vielä melko noviisi, mutta intoa on sitäkin enemmän ja oppia ikä kaikki. Lämpimästi tervetuloa mukaan!
sunnuntai 11. joulukuuta 2011
Piparkakkujen koristelua
Kokeilin nyt ensimmäistä kertaa kotona piparkakkukurssilla (kts. erillinen päivitys) oppimani Royal Icing-kuorrutteen tekoa. Hetki ei ollut paras mahdollinen, sillä minulla ei ollut kovin paljoa aikaa, ja lopputuloskin olisi voinut kyllä olla parempi. No, tulipahan kokeiltua ja ensi kerralla tiedän taas enemmän. Reunakuorrutteesta tuli hieman liian jäykkää, jonka vuoksi jouduin tekemään reunoista melko paksuja. Täytekuorrute olisi myös saanut ollut ohuempaa, mutta onneksi se kuitenkin lopulta asettui ihan kivasti piparkakkujen päälle.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti