300g margariinia
3 dl sokeria
4 kananmunaa
7 dl vehnäjauhoja
4 tl leivinjauhetta
5 rkl kaakaojauhetta
2½ dl kermaa (laitoimme maitoa)
3 rkl sitruunamehua (meidän versiossa käytimme appelsiinimehua, puristettua)
n. 50 Geisha-konvehtia
1. Leikkaa puolet konvehdeista muruiksi.
2. Vatkaa huoneenlämpöinen margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen.
3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan vuorotellen kerman/maidon kanssa.
4. Sekoita sitruuna/appelsiinimehu ja sitten konvehtimurut taikinaan.
Me teimme kolmen kokoisia muffinsseja: Maxi, medium ja mini. :) Yhteensä niitä tuli 30 kpl, mutta keskikokoisia muffinsseja tästä taikinasta tulee n. 25 kpl. Lusikoi taikinaa muutama lusikallinen muffinssivuokaan, paina päälle yksi konvehti, ja peitä vielä taikinalla. Minimuffinsseihin emme laittaneet suklaaasydäntä, mediumeihin laitoimme yhden konvehdin ja maxeihin kaksi.
Paista muffinsseja 225 asteessa n. 10-15 min, koosta riippuen.
Koristele halutessasi!
Kuvassa midit ja minit. :) |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti