tiistai 5. maaliskuuta 2013

Daim-muffinssit

Näiden ihanaisten Daim-muffinssien ohjeen, kuten monta muutakin ihanaa ohjetta, olen löytänyt Kinuskikissan mahtavasta blogista. Parasta näissä muffinsseissa on keskelle jäävä pehmeä suklaasydän (toimii oikeasti!).

Taikinasta tulee n. 12 keskikokoista muffinssia.

1 levy Maraboun Daim-suklaata
150g margariinia
1½ dl sokeria
2 kananmunaa
3½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2½ rkl kaakojauhetta
1½ dl maitoa

1. Vaahdota huoneenlämpöinen margariini ja sokeri sähkövatkaimella. Lisää kananmunat joukkoon yksitellen ja sekoita.
2. Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan maidon kanssa.
3. Rouhi puolet suklaalevystä ja lisää suklaarouhe taikinaan. Sekoita.
4. Nosta lusikalla nokare taikinaa muffinssivuokaan, aseta päälle yksi suklaapala sydämeksi ja peitä taikinalla.
5. Paista 225 asteessa 12-15 minuuttia.

Luulen, että nämä muffinssit maistuvat parhaimmilta kunnolla jäähtyneinä, ja ovat vähintään yhtä ihania seuraavankin päivänä!

Kokeilin koristelussa Koristeelliset kakut-lehden mukana tulleita sabluunoita. Saa niillä ainakin jonkin verran näköä ihan perusmuffinsseihin.


Tein näitä muffinsseja eräänä sunnuntaina, kun ystäväni oli tulossa iltateelle. Hän oli täyttänyt edellisenä päivänä 30, joten koristelin hänelle vielä erikois-synttärimuffinssin.

Dr. Oetkerilta oli jälleen ilmestynyt ihana uutuus, syötävät cupcake-kukat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti