maanantai 13. joulukuuta 2010

Marraskuisia marmeladeja ja erilaisia suklaakokeiluja


Yhtenä marraskuisena viikonloppuna vietimme 8 v. kummityttöni kanssa yhteisen suklaaviikonlopun. Hänestä on kehittynyt jo oikein oiva ja innokas apuri! Ohjelmassa oli tosin myös marmeladien kokeilemista, joten ihan kokonaan ei oltu suklaalinjalla.







Näitä keksisuklaita "tilattiin" heti jouluksi. Sisällä on siis keksi. Tosin olen sanonut, että vol 1.1 tuotanto on lopetettu ja jouluna on tarjolla tuotekehittelyn läpikäynyt versio 1.2. Totesin nimittäin että kaurakeksi suklaan sisällä oli liian kova. Ensi kerralla teen niin että murennan keksiä Nutellaan ja täytän suklaan sillä.





Uusi muotti ekaa kertaa kokeilussa. Sisällä aprikoosihilloa.







Tein marmeladit Agar agarilla ja laitoin konvehtimuotteihin jähmettimään. Tässä marmeladit ennen sokerointia.





Ja tässä ensimmäisen sokeroinnin jälkeen.



Marmeladit piti sokeroida kahteen kertaan, uudelleen seuraavana päivänä. Yhdistin puolikkaita "punaisiksi kuuliksi". Yllä marmeladit toisen sokeroinnin jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti