Pohja
2 kananmunaa
1 ½ dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 dl maitoa
1 dl sulatettua rasvaa
1 dl mantelirouhetta
n. 3 omenaa
1 ½ dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 dl maitoa
1 dl sulatettua rasvaa
1 dl mantelirouhetta
n. 3 omenaa
Kuorrute
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl tomusokeria
5 tippaa karvasmanteli-aromia tai mantelilikööriä (itse laitoin aimo lorauksen amarettoa)
70 g mantelilastuja (1pss)
1. Vaahdota
munat ja sokeri. Lisää siihen kuivat aineet, rasva ja maito. Kaada
jauhotettuun piirakkavuokaan (n.27cm). Minä tein irtopohjavuokaan, jonka pohjalle laitoin leivinpaperin. En tiedä miten kakun saisi irti piirakkavuoasta??
2. Viipaloi kuoritut omenat ja asettele
taikinan päälle. Paista 200 C n.20 min. Anna jäähtyä ja laita tarjoiluastialle.
3. Sekoita tuorejuusto, tomusokeri ja karvasmanteliöljy. Kuorruta piirakka sillä.
4. Paahda kuivalla paistinpannulla mantelilastuja ja laita kuorrutuksen päälle.
5. Voit koristella vielä tomusokerilla.
3. Sekoita tuorejuusto, tomusokeri ja karvasmanteliöljy. Kuorruta piirakka sillä.
4. Paahda kuivalla paistinpannulla mantelilastuja ja laita kuorrutuksen päälle.
5. Voit koristella vielä tomusokerilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti