maanantai 6. elokuuta 2012

Uusi alku Bloggerissa

Päätin lopulta siirtää blogini Vuodatuksen palvelimelta tänne Bloggeriin. Vuodatukseen kesäkuun lopussa iskeneen sähkökatkoksen myötä sieltä katosivat pysyvästi kaikki kuvat ja blogit olivat käyttökatkolla suurimman osan heinäkuusta. Etsin kuvia hiki hatussa kolmelta eri koneelta ja kun viimein olin saanut laitettua ne takaisin blogiin, alkoi vähän kaikki muukin mättää ja tuntui että koko Vuodatus oli hajoamassa käsiin. Seurauksena Vuodatuksen väki lisäsi sivuille ohjelman, jolla bloginsa pystyi kokonaisuudessaan siirtämään tänne Bloggeriin. Tulkitsin sen luovuttamiseksi ylläpidonkin taholta, saapa nähdä nouseeko Vuodatus tuosta vielä jaloilleen. Minä kuitenkin jatkan nyt täällä, bloggaamisesta menee kaikki ilo jos joutuu joka kerta miettimään toimiiko sivut vai ei.

Kaikki blogitekstini on nyt siirretty tänne kuvien kera, mutta valitettavasti kommentit hävisivät muutossa. :( No, se on tämän siirron hinta ja sille ei nyt mahda mitään.  Myös kirjoitusten kategoriat katosivat, mutta lisään ne teksteihin pian. Blogini osoite on nykyään suklaaherkkuja.blogspot.com, vanha osoite suklaaunelmia oli nimittäin Bloggerissa jo varattu. Vanhaan blogiin tulee pian linkki tänne uuteen.

Näin ensi silmäyksellä näyttää, että Blogger tarjoaa vaikka minkälaisia mahdollisuuksia. Kohti uutta ja entistä ehompaa blogia siis! :)

Vanha blogi löytyy edelleen osoitteesta http://suklaaunelmia.vuodatus.net/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti